text.skipToContent text.skipToNavigation

Tibnor utökar metallsortimentet i Sverige

Tibnor adderar 1200 artiklar aluminium, koppar och andra röda metaller till sitt erbjudande i Sverige. Samtliga artiklar är tillgängliga i Tibnors kundportal. 

– Marknaden för metaller ökar. Vi fortsätter att utveckla vårt erbjudande för att möta våra kunders ständigt växande behov, säger Magnus Hyll, Kategoriansvarig Metaller på Tibnor.

Tibnor är den ledande stålleverantören i Norden och Baltikum. I nära samarbete med SSAB, våra leverantörer och våra kunder förser Tibnor den nordiska och baltiska industrin med det bredaste utbudet av produkter och tjänster inom stål och metaller. Hela sortimentet återfinns på tibnor.se under respektive produktkategori. 

Kontakta oss idag

Vi på Tibnor drivs av att göra skillnad för våra kunder. Tillsammans gör vi den nordiska industrin starkare. Vad kan vi göra för dig?

Kontakta oss!
Snabborder
Bearbetningsalternativ

Välj kapningstyp

Notera: Pris för kapning och ytbehandling tillkommer i varukorgen.
Leveransalternativ
Valt datum Delleverans möjlig


Logga in

Jag har glömt mitt lösenord

Det glädjer oss att du vill bli kund hos oss. För att du som företagskund ska kunna handla av oss behöver du ansöka om ett kundkonto.

Ansök om kundkonto

*Notera att vi enbart säljer till företagskunder, tyvärr ej till privatpersoner. Ansökningar utan organisationsnummer kommer ej att behandlas.